Cégünkről

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Engedje meg, hogy cégünket, a Garancia-Sped Kft.-t bemutassuk.

A Kft. 1991-ben alakult, azzal a céllal, hogy a személyszállítási piacon színvonalas és korszerű járművekkel felszerelt, minden igényt kielégítő megbízható társaság legyen.

A tulajdonosok személye a biztosíték a Garancia-Sped Kft. magas színvonalú működésére, hiszen az elmúlt három évtizedben bizonyították a piaci viszonyok között életképességüket, rátermettségüket, valamint szakmai hozzáértésüket. A vállalkozás nagy tapasztalatokat szerzett, elsősorban a szerződéses járatok területén, valamint a nemzetközi autóbusz közlekedésben. Ezekről a területekről több referenciát tudunk bemutatni.
A különböző feladatok közös jellemzője, hogy minden szolgáltatási területen minden feladat más és más, minden egyes megrendelés valamilyen tekintetben egyedi. Az üzleti együttműködés sikere a személyes kapcsolattartáson alapszik, fontos szempont az együttműködésben a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség, valamint a megrendelő igényeinek és elvárásainak maximális kielégítése.
Társaságunk folyamatosan megújuló járműparkjával, valamint jól képzett, és elhivatott autó-buszvezetőivel kíván korrekt versenybe szállni a versenytársakkal és elnyerni az új megrendelők bizalmát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, úgy kérjük tisztelje meg cégünket azzal, hogy a tulajdonos, illetve az ügyvezető személyesen megkereshesse Önt (Önöket), és személyszállítási feladataikra (4-59 főig) konkrét és korrekt ajánlatot tehessen.

Panaszkezelési szabályzat - Garancia Sped Kft. (pdf)

Panaszkezelési szabályzat - Benke Busz Kft. (pdf)

GDPR - Adatvédelmi Szabályzat Garancia Sped Kft. 2019 (pdf)